Sidor

onsdag 6 oktober 2010

Mobiler döda!

Ja, då stannade vi visst här en natt till! -Gott!!:) Dom är så snälla med oss här! Vilken frukost också! Med pannkakor och bacon å massa gött..! Gissa vem som sitter kvar längst och äter?! Ja.. Vem kan det vara..?!

Det var ju inte det jag skulle skriva.. Jag skulle skriva att:
VÅRA MOBILER FUNGERAR INTE HÄR!

Vi tror det är abonnemanget, måste kolla det! Så har ni skickat sms senaste dygnet har vi inte fått det! Hör av er på bloggen eller till sethochangela@gmail.com om det är nått! Ska försöka fixa nått nummer här i Bolivia! Vi hör av oss om det sen när det är fixat!

Och.. Vi kommer nog inte ha lika bra tillgång till internet efter imorgon så vi får se hur ofta vi kan uppdatera bloggen sen!

Ha det gött å kramar till er alla!

5 kommentarer:

  1. Härlig läsning!!! Verkar ju som att ni har det hur bra som helst... Vi har varit på p-middag hos Berta idag. Jag hörde nästan Seths knorrande stämma efter att jag hade tagit ingefärspäron o grädde: "Emelie, fick du någon frukt?" Haha... Saknar er så sjukt mycket!!! O nu när William är borta med... Hoppas att ni kan uppdatera snart! Massa massa massa kramar till er!

    SvaraRadera
  2. Å Kryckan miss u 2! Just nu har vi det fin-fint! Ska lägga in bilder sen på vår skrubb vi ska bo i.. Då är det kanske mindre bra med oss.. Ett tag.. Men skrubben är bara tillfälligt! Ja just det Willie the pillie har dragit! Inte lätt.. Du får underhålla dom som är kvar! Det är du ju bra på!!:)Vi hörs kompis!!
    Kramar från oss!

    SvaraRadera
  3. Hola!
    Tjena va gott ni har det :D Fantastiskt! Jag är bara liite avundsjuk....bara såpass avundsjuk att det drev mig att direkt boka resa till Bolivia nästa vecka! Så ni kan be dom på Betel att skriva sånna käcka brev och lappar med mitt namn oxå och även bunkra upp med gott ;) så ses vi snart då!! :D Det hade vart nått de...kära nån..saknar er! Ha de så bra och hoppas ni även får det bra i skrubben :)STORA KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Det verkar som ni fått en bra start på resan:) hoppas det fortsätter så! Uppdatera mkt med info och foton så vi här hemma i gråa Sverige får "vara med" i Bolivia. Hörs snart igen. Många kramar!

    SvaraRadera
  5. Martina! Luras inte..! Kom hit istället! Du hade trivts! Ariane oxå! Miss u 2 friends!! Grande abrasos para usted!

    SvaraRadera