Sidor

onsdag 27 oktober 2010

Härligt!!

Det är ju alltså inte helt fel här alltså!!! Igår köpte Seth bananer igen! En hel hög för 3 kr!! Och ananas för 1 kr st!! -Gött!! Sen hade vi bokat tid hos tandläkaren.. Hon körde sån rensning.. Vad kan det heta?! Kanske tand-rengörning?! Hon höll på en timme med å pilla å flora sig å sånt och det kalaset gick på 50 kr per skalle!!! -Gött!!

Sen var vi på världens storsta kläd-marknad... Tydligen så skickar dom från USA massa kläd-partier som dom inte fått sålt till Bolivia, sen säljer dom det på gatorna här.. Det mesta är helt nytt  och fint och massa märkes kläder också.. (Lillebror.. Du hade älskat detta..!! Ja, och alla andra shopping-freaks också!) Så vill man ha en Ralph Lauren skjorta för 5 kr så går det bra! Jag tyckte jag gjorde väldens fynd som hittade en super-nice brun kalvskinns-kjol för 20 kr!! Seth prutade 5 kr till och med!:) Ja, han prutar ju på allt! Och säger man " Yappa" till dom brukar dom slänga med nått extra för att man handlar hos dom! -Toppen!

-Det är nästan så att Seth tycker det är roligt att gå i affärer!:) Men bara nästan.. Sen kan man ju lämna litteratur typ överallt! Så det gör vi ju såklart under tiden! Alla verkar älska att läsa och många blir verkigen glada när dom får tidningarna av oss och tycker dom är toppen! Så det är ju roligt! Det händer också att man får prata med folk även om man inte tänkt sig det.. Endel vågar fråga varifrån vi är och vad vi gör här.. Och då får man ju berätta! Alla tycker att det är toppen det vi gör och uppmuntrar oss massor.. Flera som inte är vittnen har också sagt att vi kan ringa dom om det är nått vi vill ha hjälp med! -Gulligt! Dom är väldigt hjälpsamma här och det är ju trevligt!

Annars har vi kollat på lite fler lägenheter idag men inget intressant direkt.. Imorgon ska vi kolla på några fina.. Bla ett "pent-house" men den var lite, lite för dyr men vi vill kolla utskiten bara.. kan va kul! Man får roa sig med nått!:)

Kramar på er alla från oss!!!

4 kommentarer:

  1. Jaha...man ska bli avundsjuk också..
    - Det är bäst ni skaffar stor flådig våning eller hus. Med den reklam som görs lär ni snart invaderas av vänner och släkt(?)..
    Skämt åsido.. Ha det bra, kram

    SvaraRadera
  2. Alla är ju välkomna hit! Hoppas du vet det oxå!:)Vi har alltid plats för dig å resten!!:)Kraaaam!

    SvaraRadera
  3. ok,nu har vi äntligen läst på eran blogg och har redan bokat flygbiljett. vi kommer o firar jul med er :) Finns där kängerur? Som inbiten helsingborgare vill man ju veta om ni bor nära hamnen eller stranden? ok, ni verkar ha det riktigt coolt där och väldigt trevlig tjänst. Här hemma e väl allt som vanligt typ, mulet, regnigt, blåsigt, dimmigt, dyrt, stressigt, likgilltigt, problematiskt, eländigt, svårt, svenskt. ja, precis som när ni åkte och precis som när ni kommer tillbaka. Men det ska ni inte tänka på nu, utan njut nu av er resa. Vinner jag på måltipset kommer vi oxå ner :) Lite skämt o lite allvar. Ha de nu riktigt bra tills vi skriver nästa gång, typ i januari om vi ska följa vår trend.
    kramar/ jane o zahra

    SvaraRadera
  4. Tack kära vänner! Ja, ni skulle varit här!:) Nu har vi plats i "pent-houset" till er också! ta hand om er och kämpa på! Ni gör ett grymt bra jobb!:)
    Miss u!

    SvaraRadera