Sidor

söndag 2 januari 2011

Kriser över! Nu drar vi till Chile!

Hej på er allihopa igen!

Hoppas allt är bra med alla!:) Jo, skrev ju innan att det var bensin-krig mm. Det verkar som  om det har blåst över nu.. Nu är priserna tillbaka på det vanliga igen! Trufi-bussen kostar 1.50 igen! -Skönt!

Igår var vi och bokade en resa till Chile! Vi fick nog betala det gamla priset.. 220 kr per person enkel resa till Iquique! Dit drar vi några dagar! Det blir nog billigare på vägen hem.. Vi visste ju inte att allt skulle bli normal idag när vi köpte biljetten igår! Bussen går 8.45 imorgon bitti och vi är framme i Iquique kl tisadg kl 01.00 på natten! Då får vi sova i bussen tills det är morgon! Sen blir det playan hade vi tänkt oss.. Ja, vi ska ju försöka hitta vårt billiga hotell först som vänner har rekommenderat! Man fick tydligen gå en kvart om man skulle ner till stranden men sen sparade man väl 70 dollar per natt så det kan det ju vara värt!

Så hör vi inte av oss på en vecka så bli inte förvånade! Vi tar inte med datorn dit men vi hoppas kunna besöka nått internet-cafe å höra av oss till omvärlden!

Idag hade vi sammankomst! (kretsdag!) Det var väldigt trevligt! Över 3000 vänner och 21 nya blev det idag! Vi tror nog att vi fattar det mesta nu.. Spanskan har smygit sig på oss.. Tror vi har lärt oss massa utan att tänka på det!:)
-Det är ju bra!

Ha det nu så gott allihopa!
Stora kramar på er från oss!!!!

2 kommentarer:

  1. aaw, va duktiga ni är :))
    kul m kretsmöte och så många! ha det toppenbra i chile, kraaamar

    SvaraRadera
  2. Jo, det va jätte-kul! Vi väntar med spänning hur det går med dina och dina kompisars biljetter hit!
    Kramar från oss!

    SvaraRadera