Sidor

lördag 15 januari 2011

Hej på er era goa glada!

Tjenare, tjenare!

Nu ska vi snart ha besök! Viktor och Gabby och deras lille Pablito kommer å ska käka lite! Det vankas oxfilé och ungsbakade potatis och vitlökssås och lite vitlöks-smör å sånt! Gjorde dock en miss idag.. Köpte oxfilé för 59 kr kr när det finns på andra ställen för 45 kr kg.. -Aj, aj.. Inte bra.. Men det får gå för denna gången!

Så nu ser vi fram emot en trevlig kväll med trevliga vänner plus lite extra barn-dreggel här och där.. Lillen brukar vilja ha på en barn-kanal på tv:n.. (Jätte-kul!) Det är i och för sig bra för dom har dom bara barnprogram utan våld å sånt på den kanalen, men tv-rutan brukar vara täckt av en sörja blandat av lite dreggel och välling! Den lille ska ju klappa alla djur på tv:n också.. -Men han är hemskt söt den lille! Så lite får man stå ut med!
Kramar från oss!

2 kommentarer:

  1. Gött med chile!! Ser härligt ut:) Dock måste jag påpeka att oxfilén kostar 18 kronor kilot här! haha. hörde att min mask-kollega skulle komma ner å hälsa på er! Najs! Vi var på zonbesök i kampala i söndags. 6000 vänner och G.Jackson å LaFranca hade tal! Superkul var det:) Ha det gött därborta! Stek på! Seth ser blek ut!! kram på er

    SvaraRadera
  2. Gott å höra från dig masken! Jo, andra masken kommer snart å hälsar på! (förlåt Viktor men ingen vet var du får plats med all den maten du kan kränga!:))
    18 kr kilot?! Vi kanske ska dra till Uganda nästa gång!:)
    Hälsa fjällan å maska lugnt nu!:)
    Kramar från oss!

    SvaraRadera