Sidor

söndag 16 september 2012

Hyfsat på benen igen..

Nämen tjenare igen på er alla goa glada!

Nu är sammankomsten slut! Lyckades sova bort min feber så jag kunde gå!! Tror jag var vaken bara 5 timmar under lördagen. Resten tillbringades i sängen. Död och utslagen. Men det gamla talessättet att vila tydligen ska hjälpa funkade visst!:) Nu är det bara Angela-hosta kvar..

Idag var sista sammankomstdagen. Ca 8200 pers!! -Allt var kalas-häftigt förutom kön till damernas toalett.. :S -Som alltid vääääldigt lång.. Ja, ja..

Vi fiskade kontakter för fullt och lyckades få lite fina förslag. Vi har ju redan kollat lite på lägenheter men inget som riktigt har "klickat" ännu. Kollade bla på ett fint hus som hade 3 stora sovrum och kök och vardagsrum och 2 dass, det ville dom ha 320 dollar i månaden för.

Tyvärr var det omöblerat så det blir lite dyrt för oss att köpa alla möbler plus kyl och frys och spis.. Så vi hoppar över det huset.. Annars var det väldigt fint. Och hyresvärdarna verkade gilla oss skarpt! Tydligen är det en fördel att inte vara bolivian eller brasilerare.. Ingen vill hyra ut till dom..?! vet inte riktigt varför1
Och om man dessutom håller på med idellt arbete, med kurser i religion, etik och moral så verkar det inte vara negativt heller!:) -Bra för oss!

Vi har fått lite namn och nummer som vi ska kolla upp imorgon.. Det mesta en liten bit utanför.. Hade varit kul å känna på "landet" lite denna gången! Vi har ju denna lägenheten fram till och med fredag. Då ska en argentinsk fotbollsspelare flytta in med sin fru. Så vi måste iallafall hitta nått provisoriskt tills dess.. I värsta fall får vi väl ta in på hotell! Det löser sig som det alltid gör! Vi är inte oroliga!

Vi håller på med VISA-pappren för fullt. Imorgon ska vi försöka ragga tag på läkare som ska se hur friska vi är! -Ups! Hoppas man slipper igenom!:S
Det verkar vara lite speciella undersökningar.. En av våra vänner som redan har uppehållstillstånd fick bla diagnosen "lite Aids?!" och personen i fråga har inte Aids, så jag vet inte vad dom menar med lite aids. Ska bli intressant att se hur mycket vi har?!

Ja, ja.. Lite smått och gott blir det iallafall imorgon. Får se hur långt vi kommer! Ha det bäst allihopa!!!!

Stora kramar från oss å saknar er alla! Önskar ni alla kunde vara här med oss!!:)

 
Under lunchen idag. 8200 pers.

 
Seth mellan "los Gigantes", bröderna Knaller!!

 
Roligt att träffa söta Carmen och söta Abigail igen!
-Och ja, Jag ska jobba på solbrännan!
 
 
Alex, Seth, Felicia Och Pauline

 
Lite käk efter sammankomsten½
 
 
Jag och gulleplutten!:)
 

 
 
 
Ps:126 döpta igår! Endast i Cochabamba!






5 kommentarer:

  1. Hej Angela! Tur att du kunde va med på sammankomst lite iallfall.Vi var många på möteförtjänst förra veckan. :-D Hoppas resan gick bra, och att ni har det super! Miss U! Kramar Michelle:-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. btw, tack för musiken! Blev jätte glad :-)

      Radera
  2. Låter gött att onsdagarna håller i!!:) Super! Vi saknar verkligen våra onsdag-kvällar!:) Hoppas du kan använda lite bolivia-musik i ditt skolarbete! Å hoppas du får bra betyg!;)

    Hälsa familjen så gott!!!
    Stora kramar från oss!!

    SvaraRadera
  3. Angela du är så rolig! Hoppas inte ni har "lite aids" för då får du nog inte komma tillbaka till oss i Delin ;)
    Saknar att jobba med dig! Ha så sjukt roligt.

    Kram från Lille Rebecca

    SvaraRadera
  4. Tack lille-Rebecca!!
    Vi hoppas inte heller att vi har lite aids.. Och jag vill ju gärna komma till baka till er i delin så det får man ju se till att inte ha!:)
    Saknar er alla!! Hälsa gänget å ha det super ni med!!!!!:)
    Kraaaaamar!

    SvaraRadera