Sidor

fredag 12 november 2010

Datorn fortfarande paj..

Hej pa er alla igen! Nu sitter man har pa ett data-cafe igen.. Saknar var dator med alla bokstaver ocksa.. Men nu har en broder tittat pa den iallafall.. Det ar nog natt glapp eller transformatorn eller natt.. Ar radd vi far lamna in den till nan data-tekniker som far skruva i den lite.. Det kan bli spannande for det ar visst inte alla ganger som man far tillbaka allt som var i datorn..?! Tydligen behaller endel firmor det dom sjalva vill ha!
-Spannande ar livet har! Men det loser sig nog!

Annars gar livet som smort har! :) Vi gar ut i tjansten pa formiddan! Igar hade vi ett aterbesok kl 8.00!! Sa fick ga hemmifran vid 7.30 for att hinna i tid..! Man vet aldrig med "truffisarna" som gar har.. (Typ sma bussar som man aker runt i stan med! Kostar 1.50 kr att aka till andra sidan stan!) Iallafall.. Dom har ju inga busstidtabeller har direkt!:s

Jag har fatt starta 3 studier som gar fin-fint! Bara det att det kan vara lite svart med spanskan.. En kvinna jag studerar med tror bersamt pa helvetet! For hon hade ju last i uppenberelse-boken om "sjon som brinner".. man kan ju forklara det pa svenska, men pa SPANSKA?!! -Inte det lattaste! Manga tror visst pa ett helvete har.. Konstigt.. Helt ologoskt, men, ja, ja.. Det ar ju intressant..

Seth ar just nu pa ett studie med en portier (eller hur stavas det?!)  i ett stort lagenhets-komplex! Dom ar 3 portierer dar och alla har studie med olika!:) Seths kille vill studera tisdagar och fredagar och dom sitter i natt lek-rum nar dom laser!:) Sist spelade dom lite pingis efter ocksa! Och pa sondag morgon ska dom ut och springa runt en stor sjo som finns har kl 6.00!!!

Maste jag skriva att jag inte foljer med?!

Iallafall.. Ha det gott allihopa sa ses vi och hors vi!!
Kramar fran oss!!!

2 kommentarer: