Sidor

lördag 5 februari 2011

Estamos en Santa Cruz!!!

Hej pa er alla goa glada!
Nu befinner vi oss i Santa cruz! Vi bor pa ett finfint hotell som heter Rio Magdalena med pool och det var inte sa dyrt! Poolen ar invigd for vi var ganska ackliga nar vi kom fram.. Pga av ovadret sa regnade det in i bussen pa sina stallen och flackten funkade nog inte som den skulle sa det var valdigt varmt och fuktigt och lite barn med vissa blojdofter som var med pa bussen ocksa!Och vi stannade bara en gang for toa besok pa natten sa Aromen drojde sig kvar lite for lange i bussen...Men vi  sparade iallafall en natt pa hotell oxa for vi tog natt bussen hit! Kom dock fram 3 timmar senare an vi skulle pga ovadret som var i natt.. Vagarna har ar inte riktigt som i sverige om vi sager sa! (Kanske inte kvaliteén pa fonstrena pa bussen heller..)

Men mammor och mormror var inte oroliga vi valde ett av dom sakrare buss bolagen!:)

Vi har akt hit med Alex & Pauline & Alexander Knaller! Valdigt roliga & trevliga.. Inte bara for att jag precis vann i "Plump", utan dom ar verkligen trevliga! :) Vi hoppas att dom star ut med oss oxa!:)

Imorgon ar det zon besok har och vi ska till nan stadion och lyssna! Kan inte lagga in nagra bilder an, men det gar nog att fixa hemma! Vi hoppas kunna ta en annan vag hem sa vi far se lite till pa vagen.. Inatt sag vi mest bara.. Regn!!!

Vi hoppas vi kan hora av oss snart igen!

Kramar fran oss till er alla!!!

2 kommentarer:

  1. Andréas Henriksson6 februari 2011 kl. 08:41

    Hej hallå! Kul att se ni lever och svettas ;)
    Kommer Viktor till er snart eller?

    Klem från Finspång

    SvaraRadera
  2. Hej på dig!
    Jo, då.. Vår viktor är här nu! Så vi e mycket glada! Hur lever livet i finspång! Hälsa Bengan och fjällan din!:)
    Kramar från oss!

    SvaraRadera