Sidor

fredag 10 december 2010

Nej.. Vi åkte inte till Chile!

Det blev ändrade planer.. Inget Chile tyvärr! Jocke å Helena tyckte att resan blev för lång! Det skulle ju visserligen ta typ 18 timmar att åka dit så vi förstår dom på sätt och vis.. Deras resa hit vart ju tillräckligt många timmar för att deras plan pajade! Så dom reste nog i 40 timmar.. Så vi hoppas att vi kan ta en tripp själva kanske till Chile lite senare..

Vi har varit å fixat 90-dagars stämpel i våra pass.. Det hade dom missat.. Så nu får vi vara här i 3 månader utan problem, och sen sa dom på migrationsverket här som fixade den stämpeln till oss att om vi vill ha 90 nya dagar så är det bara åka ut ur landet och tillbaka in igen så skulle vi få nya dagar.. Dom verkar inte veta att reglerna har ändrats här.. Kanske provar vi.. Då sbehöver vi ju bara böta (helt lagligt) i en månad istället för 4 månader som vi annars hade tänkt göra!

Imorgon ska vi till nått badställe! -Gött å sola lite.. Nu får man ju hitta på nått annat skoj när det inte blev Chile!

Idag var vi ute i tjänsten och det gick ju bra som vanligt! Jocke och Helena sprider tidskrifter som bara den så vi måste ta ut ett gäng nya på mötet ikväll igen.. Dom går åt som smör här! Jag har aldrig lämnat så mycket litteratur som jag har gjort här..!
-Och folk läser det ju också! Var tillbaka till en man efter 2 dagar och då hade han läst ut Bibel-broschyren och hade lite frågor om den.. -Och det är bara ett exempel! -Fränt!:)

Hur som helst.. Nu måste jag göra annat! Jag och Seth måste ner till marknaden; Cancan, som det heter och hitta lite billiga grönsaker! Maten börjar ta slut!

Ha det gött allihopa så länge så hörs vi!

Kramar på er från oss!

4 kommentarer:

  1. åååhh,. chile,. spara till vi kommer & hälsar på,. :D allt bra i hbg,. räknar ner till högtider & New York resan,. ska bli så skönt med semester,. saknar er i sverige,. men stanna så länge ni vill,. ;)

    Kraam

    SvaraRadera
  2. Hej på er!
    Här sitter Jessica, Emelie, Fredde & jag (Rebecca). Vi njuter av ett fantastiskt vinterväder, vi förstår ingenting hur ni kan byta bort denna fantastiska årstid, med så lite ljus... :) Det var ett tag sen vi kollade läget på er blogg, men vilken lite lgh ni har, får ni verkligen plats där??? :)
    Jessica hälsar att hon oxå snart kommer skaffa en blogg, om all fantastisk tjänst i costa del nässjö!!!! Vi tror den blir välbesökt.... med många kommentarer!
    Vi saknar er jätte mkt!
    Vi ser fram emot sammankomst nu i Januari, ska bli såååå roligt och uppmuntrande.
    Förra veckan hade vi kretsbesök av Tommy i Jkpg, så uppmuntrande tal och verkligen mat i rätt tid!
    Ta hand om er!!! Va rädda om er!!!
    Många Kramar!!!!!!

    SvaraRadera
  3. -så kommer inget, kommer inget, åsså massor..
    Kul att se.

    SvaraRadera
  4. Costa del Nässjö låter ju väldigt intressant?!
    Eller? Hade ju varit för att det var ni då..
    Iallafall.. Hoppas ni har det gött borta i skogen! Och, ja.. Vi får plats i lägenheten! Mer än väl.. Man får väl passa på dom här månaderna för så här fint lär vi nog aldrig bo igen! ..Fast man trivs ju alltid där man bor i och för sig..

    Och mamma.. Jag ska skärpa mig och inte lägga in allt på en gång!

    Kramar på er alla!

    SvaraRadera