Sidor

lördag 11 september 2010

Massor med vänner..

Ja, då var vi på väg hem från sen middag hos Benny å Pia.. Alltid lika trevligt! Super-mysig lägenhet hade dom skaffat också! Det sägs att det var en etta men det smyg-var nog en 2:a... Vi åkte förbi dom efter sammankomsten som vi varit på idag! Lämnade en Victor efter oss där som dom behåller i några dar..:) Vad underbara vänner vi har träffat!
Vi kommer sakna er alla! Kändes inte som om man hann prata med ens hälften.. Alla är ni underbara! Extra lillebroren vi fick, dom man fällde en tår ihop med (söta, söta ni!), killen med brattfrisyren, blåtirakillen, ungen som drog snor  å blåste upp kinderna på glasrutan, alla goa ungdomar, och alla andra som kämpar på! Vi har verkligen trivts i er krets, men nu väntar nya uppdrag! Börjar dock bli lite res-sjuka nu.. Det närmar sig.. -Ekk!! Snart bara 3 veckor kvar tills vi åker!!!

6 kommentarer:

  1. Det är NI som är underbara!!! Å fy vad spännande ni kommer få det! Men vi kommer ju sakna er här i kalla Sverige...men ni är då verkligen värsa att få vara med om det ni kommer vara med om!:)
    massa pussar o kramar till er

    SvaraRadera
  2. Jag är inte killen med brattfrisyren va??;)

    SvaraRadera
  3. Jepp..Sorry de va du vi tänkte på!!:) Grym frilla! We miss u brattis! Lycka till nu i Uganda! Kramar från oss!

    SvaraRadera
  4. haha ingen fara, jag blev smickrad:) Saknar er också! Ha det underbart i Bolivia. Ska försöka glida in här å kolla er blogg ibland. Skickar väl nåt mail med lite Uganda-news nån gång;)

    SvaraRadera
  5. Låter ju fin-fint!! Hälsa fjällan å gänget!!

    SvaraRadera
  6. hahahah, givet vem som är killen m brattfrisyren.. men vem kan va blåtirakillen hahahahahh :P
    säger som syrran- det är NI som är underbara!!

    SvaraRadera