Sidor

onsdag 13 oktober 2010

Våra nya tel-nr i Bolivia..

Oops.. Har  visst glömt skriva våra nya tel-nr.. Här kommer dom:
Seth:      72760860
Angela:  72760699

Och lands-nummret är: 00591

Nu vet ni det.. Våra gamla nr är ju döda för tillfället! Dom väcks väl till liv om ca 202 dagar i Sverige! 
Nu vet ni det!

Vad har hänt idag?
Gått i toppen tjänst idag! Avtalat om studie med en kille och massa återbesök!
Annars.. En till lägenhet att välja på så klart.. Hos vänner som är här i denna församlingen.. med ett gästrum. Ganska centralt.. Men ingen trädgård och ingen pool.. Jo, egentigen trädgård men det var mest cement och cement /tegel-murar och visserligen några blommor i pryttlar, samma pris som lille huset me lille polen.. 200 dollar! Och inget direkt allrum men ett bauta-kök! Fördelar.. Allt ingick och vi fick det väldigt billigt. Alla köksgrejer. möbler, internet, telefon å allt.

Tror det egentligen skulle ha varit dyrare. Dom skulle måla hela lägenheten till oss och fixa å sånt.. Man kan nog ha en solstol ute men thats it! -Titta på cementvägg. Kul.. Man hoppas att vännerna här inte hör en för dom har ju knappt råd med kläder endel.. Man skäms för sitt i-lands-problem..

Lille gulliga huset ingick oxå allt utom köksgrejer och internet... Så då måste man köpa lite kastruller å sånt, bestick å glas.. mm. Och det låg lite längre bort.  Men där var det iallafall grönt utanför. En stor suck från oss..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar